Norjalainen Flexit ilmanvaihtokonserni Heatco Finland Oy:n osakkaaksi

24.1.2013

Talotekniikkasuunnitteluun erikoistunut LVI-järjestelmätoimittaja Heatco Finland Oy on saanut osakkaakseen norjalaisen ilmanvaihtokonserni Flexitin. Tuoreen yritysjärjestelyn myötä Heatco ja Flexit tavoittelevat vahvaa ilmanvaihtojärjestelmätoimittajan asemaa Suomen rakennusmarkkinoilla.

Flexit-konserni on merkittävä ilmanvaihtotuotteiden toimittaja pohjoismaiden markkinoilla. Flexit toimittaa energiatehokkaita ilmanvaihtojärjestestelmiä ja tuotteet on tehty toimimaan erityisesti kylmissä olosuhteissa. Heatco toimii Flexit-tuotteiden jakelijana Suomessa. Tuotevalikoima sisältää ilmanvaihtojärjestelmiä asunto- ja liikerakentamisen markkinoille.

– Flexit ja Heatco toimivat hyvin pitkälti saman konseptin mukaan ja odotamme innolla yhteisen liiketoiminnan tuloksia Suomessa, sanoo Flexitin toimitusjohtaja Frank Petersen.  – Suomessa järjestelmätoimitusten perustana toimii Heatcon vahva kohdesuunnittelu. Toimintatavan ydinajatuksena on taata mahdollisimman energiatehokas ja ympäristöystävällinen rakentaminen, täydentää Heatcon toimitusjohtaja Sauli Muli.

Kaikki yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat sekä yritysten että yksityisasiakkaiden saatavilla koko Suomessa. Tuotteiden jakelijana kotitalouksille toimivat ilmanvaihtourakoitsijat, talotoimittajat, rakennusliikkeet ja muut jälleenmyyjät.

Lisätietoja:

Sauli Muli
Toimitusjohtaja
Heatco Finland Oy
+358 400 759 248
sauli.muli@heatco.fi

Heatco Finland Oy on LVI-suunnitteluun erikoistunut talotekniikkatoimittaja. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä vahvojen eurooppalaisten valmistajien kanssa, joiden tuotteet on suunnattu erityisesti Suomen, Baltian ja Pohjoismaiden markkinoille. Yrityksen päätuotteita ovat LVI-suunnittelu sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät.
www.heatco.fi

Flexit Group kehittää, valmistaa ja markkinoi ilmanvaihtojärjestelmäratkaisuja liikeideanaan ”Puhdas ja raikas ilma terveellisen asuinympäristön perustana”. Konserni myy tuotteitaan ja ratkaisujaan asunto-, rakennus- ja ilmanvaihtomarkkinoille. Flexitillä on modernit toimitilat Norjan Ørjessä ja juuri käyttöön otetut uudet laboratorio- ja tuotantotilat Ruotsin Töcksforsissa. Konserni on vakavarainen ja vuonna 2012 sen liikevaihto oli noin 60 miljoonaa euroa.
www.flexit.com