Tiedote: Esa Karhumaa on nimitetty Heatco Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

16.4.2024

 

Heatco Finland Oy on Jyväskylässä pääpaikkaa pitävä LVI-järjestelmätoimittaja. Heatco sujuvoittaa toimialaa tarjoamalla kokonaisvaltaisia lämmitys-, ilmanvaihto- ja vesijärjestelmiä sekä suunnittelu- ja huoltopalveluita alan yrityksille.

”Olen innoissani uudesta tehtävästä, jossa pääsen yrittäjäuran jälkeen uusiin haasteisiin. On mahtavaa lähteä kehittämään Heatcoa uudistushaluisen ammattilaistiimin kanssa. Heatcolla on 15 vuoden kokemus LVI-järjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta. Rakennusalan markkinatilanne haastaa koko toimialaa ja näen tämän hyvänä ajankohtana kehittää toimintaa ja tuotteita yhdessä asiakkaiden kanssa. Teemme töitä, jotta Heatcon visio TERVEET IHMISET TERVEISSÄ TILOISSA toteutuisi joka päivä”, toteaa Esa Karhumaa.

 

”Toivotan Esan lämpimästi tervetulleeksi Heatcon toimitusjohtajaksi. Esan pitkäjänteinen kokemus LVI-alan kehittäjänä ja liiketoiminnan ajattelu hyvin asiakaskeskeisesti sopii hyvin Heatcon toimitusjohtajan tehtävään. Nyt on hyvä hetki itse siirtyä kokoaikaisesti HeatVest Oy:n toimitusjohtajaksi ja edistää toimialaa uudistushaluisten nykyisten ja uusien yritysten kautta”, sanoo yrityksen perustaja Sauli Muli.

 

Lisätiedot:

Heatco Finland Oy

Esa Karhumaa, toimitusjohtaja

Puh. +358 50 470 4006

esa.karhumaa@heatco.fi

 

Heatco Finland Oy

Sauli Muli, perustaja, hpj

Puh. +358 400 759 248