Viessmann Oy ja Heatco Finland Oy yhteistyöhön

12.9.2014

Yhteistyössä yritykset suunnittelevat ja toimittavat Viessmannin maalämpöpumpuista ja Heatcon maahantuomista saksalaisista Capito energia- ja hybridivaraajista koostuvia lämmitysjärjestelmiä, jotka mahdollistavat uudenlaisen kustannustehokkuuden suurienkin rakennuskohteiden lämmitysjärjestelmissä. Capito-varaajien kerrostumatekniikka on suunniteltu tukemaan Viessmannin lämpöpumpuille tyypillistä korkean hyötysuhteen takaavaa lämmönvaihdin- ja venttiilitekniikkaa, jonka ansiosta asennussovelluksista saadaan kilpailijoita yksinkertaisempia ja kustannussäästöjä syntyy jo asennusvaiheessa.

Yritysten yhteistyössä suunnittelemien ratkaisuiden käyttökustannukset ovat myös edullisia. Tämän mahdollistaa perusteellinen suunnittelutyö sekä tuotteiden tekninen yhteensopivuus.

– Heatcon vahva LVI-suunnitteluosaaminen tukee erinomaisesti omien tuotteidemme käyttösovelluksia Suomen vaativissa olosuhteissa, kertoo Viessmann Oy:n myyntijohtaja Tony Lemström.
– Lisäksi olemme kehittäneet Capiton kanssa yhteistyössä Viessmannin lämpöpumpuille erinomaisestisopivia varaajatuotteita, täydentää Heatcon toimitusjohtaja Sauli Muli.

Kaikki yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat sekä yritysten että yksityisasiakkaiden saatavilla kokoSuomessa. Tuotteiden jakelijoina rakentajille ja saneeraajille toimivat LVI-urakoitsijat koko maan laajuisesti.

Lisätietoja:

Sauli Muli
Toimitusjohtaja
Heatco Finland Oy
+358 400 759 248
sauli.muli@heatco.fi

Tony Lemström
Myyntijohtaja
Viessmann Oy
+358 50 431 4391
lett@viessmann.com

Heatco Finland Oy on LVI-suunnitteluun erikoistunut talotekniikkatoimittaja. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä vahvojen eurooppalaisten valmistajien kanssa, joiden tuotteet on suunnattu erityisesti Suomen, Baltian ja Pohjoismaiden markkinoille. Yrityksen päätuotteita ovat LVI-suunnittelu sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät.
www.heatco.fi

Viessmannin yrityskonserni on maailmanlaajuisesti yksi merkittävimmistä lämmityslaitteiden valmistajista. Viessmann on kansainvälisesti suuntautunut: 27 tuotantoyhtiötä, joilla tuotantolaitoksia 11 maassa, myyntitoimintaa 74 maassa, maailmanlaajuisesti 32 tytäryritystä ja 120 myyntikonttoria. 55 prosenttia myynnistä syntyy ulkomailla.
www.viessmann.fi