Heatco Finnbuild 2014 messuilla

15.9.2014

Tervetuloa FinnBuild-messuille!

Rakennus- ja talotekniikka-alan osaajat kohtaavat 1.-3. lokakuuta FinnBuild-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Heatcon osastolla 6f78 on paikalla myyntitiimin, suunnitteluosaston, tehtaan sekä yhteistyökumppaniemme edustajat. Tervetuloa hörppäämään kaffet ja tutustumaan tuotteisiimme lähemmin! Ilmoittaudu maksutta mukaan!

Esittelyssä Flexit-ilmanvaihtojärjestelmät!

Osastollamme pääset tutustumaan energiatehokkaisiin ja hiljaisiin Flexit Spirit-sarjan ilmanvaihtokoneisiin sekä Flexit-keskuspölynimureihin. Osastollamme on esillä myös Flexitin isojen ilmanvaihtokoneiden täysin uusiutunut Albatros -mallisarja. Albatros on erinomainen valinta suunniteltaessa esim. uusia toimisto- ja liiketilojen ilmanvaihtoa. Messuilla nähtävillä olevat Albatros -mallit ovat L20 R ja S10 R.

Koneiden kompakti koko mahdollistaa monipuolisen sijoittelun erilaisiin ja vaikeisiinkin pohjaratkaisuihin. Koneiden erinomainen energiatehokkuus, alhaiset SFP-luvut ja desibelit ovat kiinteistön omistajalle, käyttäjälle ja suunnittelijalle arvokkaita tekijöitä. Toimitamme ilmanvaihtojärjestelmiä myös kokonaisuutena, sisältäen suunnittelun, iv-koneet, -kanavistot sekä -eristeet. Kysy tarjous haluamastasi kokonaisuudesta: myynti@heatco.fi

Lämpölattiat mukana Finnbuild osastollamme

Lämpölattiat on Heatco Finland Oy:n, Heikkinen Yhtiöiden sekä Fescon Oy:n yhteistyössä rakentama innovatiivinen ja kustannustehokas tapa toteuttaa lämmin lattia. Lämpölattialla voidaan rakentaa helposti laajoja lattiaratkaisuja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lämpölattiat sopii monipuolisesti asennettavaksi erilaisiin kohteisiin ja lattiarakenteisiin. Lämpölattia on kustannustehokas, helppo asentaa ja käyttökokemukset ovat erinomaisia.

Toimiva kokonaisuus
Lämpölattian lämmitys hoidetaan vesikiertoisella Enerline -lattialämmityksellä. Enerline on korkealaatuinen sertifioitu takuutuote. Lämpölattiassa tarvittava askeläänivaimennus ja lämpöeristys hoidetaan Enerline -lattiaeristeillä . Lämpölattia on energiatehokas, lämpötilan vaihteluun nopeasti reagoiva ja askeläänivaatimukset täyttävä lattiakokonaisuus (VTT:n sertifikaatti VTT-S-02771-11). Lämpölattioissa käytetään Fesconin lattiatasoitteita.

Heikkinen Yhtiöt vastaa Lämpölattioiden kokonaisurakoinnista ja vastaa tarjouspyyntöihin.
• Tarjouspyynnöt: jarmo.heikkinen@heikkinen.fi
• Lisätiedot: vastuuhenkilöiden yhteystiedot
• Suunnitteluun tarvittavat tiedot: suunnittelijasivusto.

Tervetuloa messuille!