Uusi Flexit C2 ilmanvaihtokone

6.10.2015

Heatco Finland Oy on tuonut Suomen markkinoille uuden, pienen Flexit C2 ilmanvaihtokoneen

C2 kone on ensimmäine alaslaskuun suunniteltu energiatehokkaan pyöriväkennoisen LTO:n sisältävä ilmanvaihtokone. Kone sisältää energiatehokkaat puhaltimet sekä viidennen yhteen liesikupua varten. Tämä mahdollistaa iv-järjestelmän jäteilmakanavan hyödyntämisen myös liesipoistoon.

C2 on kehitetty erityisesti pieniin asuntoihin ja rivitaloihin. Kone on hyvin matala ja on erityisen sopiva kattoasennukseen ja sen kompakti muotoilu tekee laitteesta helpon sijoittaa. C2 voidaan asentaa kattoon, ullakolle tai seinälle. Koneen matalan rakenteen ansiosta se mahtuu alaslaskuun.

  • Erittäin hyvä energiatehokkuus
  • Voidaan sijoittaa kattoon, ullakolle tai seinään
  • Tarjoaa erittäin hyvän sisäilman ja tasapainoisen ilmanvaihdon
  • Kevyt ja matala rakenne, mahtuu alaslaskuun
  • Varastotuote, joten nopea toimitus