Avoimet ovet Heatcolla perjantaina 10.6.

9.6.2016

Heatco Finland Oy on talotekniikkaan erikoistunut insinööritoimisto sekä LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja. Yritys suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita LVI-järjestelmiä. Suunnittelun ohella erikoisosaamistamme ovat ilmanvaihto- sekä lattialämmitysjärjestelmien tukkukauppa. Meitä työllistää ja innostaa niin pientalot, rivitalot kuin kerrostalot, kuin myös toimitila ja liikerakentaminen.

Muuramen toimipisteellä osoitteessa Punasillantie 31, Muurame on perjantaina 10.6. klo 9–15 avoimet ovet (autolla n. 10 min Jyväskylästä). Tervetuloa nykyiset ja uudet asiakkaat sekä yhteistyökumppanit! Makkaraa, salaattia ja kahvia on tarjolla koko päivän ajan.

Tutustu tarjoilujen ohella toimintaamme, tuotteisiimme ja palveluihimme. Avoimien ovien päivänä on luvassa tarjouksia, pääset tutustumaan noutovarastoomme sekä varastotuotteisiimme. Muuramennoutovarastomme on avoinna arkisin normaalisti ma-pe klo 7:15-16:00.

Tapaat paikan päällä myös uusia tuttavuuksia ja kumppaneita. Tervetuloa!