Heatco Finland Oy investoi ja panostaa kasvuun

13.6.2016

Uudet toimitilat

Heatco Finland Oy:n uusien toimitilojen rakentaminen on alkanut Jyväskylän Seppälänkankaalle. Modernia toimisto- ja logistiikkatilaa rakennetaan noin 2000m². Uudet toimitilat tehostavat toimintaa sekä mahdollistavat uuden tuoteryhmäkokonaisuuden lisäämisen palveluvalikoimaan. Yrityksellä on Jyväskylässä sijaitsevan päätoimipisteen lisäksi suunnittelu- ja myyntikonttorit Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

LVI-Suunnittelu

Heatco on rekrytoinut lisää LVI-insinöörejä suunnittelu- ja tuotekehitystehtäviin. Henkilökuntaa yrityksessä on jo 26, joista 13 on saanut LVI-insinöörin koulutuksen. Lisäksi yrityksellä on omistusyhtiöiden kautta merkittävästi lisää LVI-suunnittelun osaamista ja kapasiteettiä.

”Kasvatamme uusien rekrytointien sekä yritysjärjestelyiden kautta suunnitteluosastoamme jatkossakin”, sanoo toimitusjohtaja Sauli Muli.

Heatcon liikeidea on ”suunnittelu- ja järjestelmätoimittamisen tuotteistaminen”. ”Vahva tekninen osaaminen kokonaisuuksista lisää merkittävästi asiakkademme kilpailuetua sekä laskee hankintakustannuksia” Muli sanoo.

Lisätietoa hankkeesta:

 

Sauli Muli
toimitusjohtaja
0400 759 248
sauli.muli@heatco.fi