Flexit Nordic S4 – Uusi ja innovatiivinen ilmanvaihtokone

13.4.2018

Flexit Nordic S4 on ensimmäinen uutta Flexit GO ohjausjärjestelmää hyödyntävä tuote. Flexit GO mahdollistaa ilmanvaihtokoneen käyttämisen esim. matkapuhelimella tai tablet laitteellasi. Ohjausjärjestelmän kehityksessä on huomioitu paitsi loppukäyttäjä, myös LVI-ammattilaiset. Koneen käyttöönotto, säätäminen ja tarkastaminen on entistäkin helpompaa ja jopa koneen etähallinta on mahdollista. Nordic S4 ilmanvaihtokoneita on heti saatavilla.

SOPII USEIMPIIN PIENTALOIHIN
Uutuuskone sopii pientaloihin, omakotitaloihin ja pienehköihin liikerakennuksiin.

• Tasapainotettu ilmanvaihto ja hyvä sisäilmasto
• Erittäin energiatehokas
• Alhainen SFP-luku
• Hiljainen ja helppokäyttöinen
• Tulo: 130 l/s / 100 Pa
• Poisto: 130 l/s / 100 Pa
• 160 mm kanavalähdöt
• Älykäs ohjaus Flexit GO -sovelluksella

Flexit GO ohjausjärjestelmä on yleisimpien älykoti- ja kiinteistöhallintajärjestelmien kanssa yhteensopiva.

OHJAA PUHELIMELLASI
Viimein voit vaikuttaa kodin sisä-ilmaan helposti ja mukavasti. GO sovelluksella voit muuttaa ilmanvaihtokoneesi asetuksia helposti, vaikka omalta kotisohvaltasi. Sovelluksesta löytyy kaikki mitä tarvitset ilmanvaihtokoneesi käyttämiseksi. Et tarvitse välttämättä edes erillistä käyttöpaneelia. Sovellus osaa myös kertoa sinulle, milloin on aika vaihtaa suodattimet.

Flexit GO -sovellus sisältyy konetoimitukseen ja on saatavilla sekä Android- että IOS -laitteisiin!

HELPPO ASENTAA JA KÄYTTÄÄ

Nordic S4 ilmanvaihtokoneen asentaminen, käyttöönotto ja käyttäminen on erityisen helppoa.
Voit asentaa koneen vakiovarustein seinälle tai lattialle sekä lisävarusteena saatavalla kattoasennuslevyllä kattoon. Käyttöönotettaessa laitetta, määritellään GO sovelluksen avulla lämpötilat ja ilmamäärät eri tilanteissa, jonka jälkeen voit vaikuttaa koneen toimintoihin yhdellä älypuhelimesi tai tabletin hipaisulla.

LAAJA LISÄVARUSTEVALIKOIMA
Flexit Nordic S4 ilmanvaihtokoneelle löytyy runsas valikoima lisävarusteita, esim. kattoasennuslevy, liike- CO2-. kosteus-, savu- ja paineanturit sekä tyylikäs ja helppokäyttöinen kotona-, poissa-, tehostus- ja takka- yhdistelmäkytkin.

FLEXIT VALINTAOHJELMA
Flexit Select laskentaohjelman avulla valitset kohteeseesi parhaiten sopivan ilmanvaihtokoneen sekä laadit tarvittavat vuosihyötysuhdelaskelmat. Ohjelma on suomenkielinen. Voit tulostaa ohjelmasta tarvittavat laskelmat, mittatiedot ja mittakuvat, SFP-luvut ja lämpötilahyötysuhteet sekä äänitiedot taajuuskaistoittain.

LISÄTIETOJA FLEXIT TUOTTEISTA

Halutessasi lisätietoja Flexit Nordic S4 ilmanvaihtokoneesta tai muista ilmanvaihtotuotteistamme, soittele tai laita viestiä!
Aurinkoista kevättä toivottaen,

Heatco Finland Oy
Joni Kovanen
Tuotepäällikkö – Ilmanvaihto
Puh. 044 720 9060
joni.kovanen@heatco.fi
Koivupurontie 6 A
40320 Jyväskylä

Myynti:
myynti@heatco.fi
P. 020 7209 080