Viessmann Oy keskittää lämpöpumppujen ammattilaisjakelua Heatco Finland Oy:lle

30.8.2018

Tiedote 30.8.2018

LVI-suunnitteluun erikoistunut talotekniikkatoimittaja Heatco Finland Oy ja saksalaisen lämmityslaitevalmistaja Viessmann Groupin Suomen tytäryhtiö Viessmann Oy syventävät yhteistyötään keskittämällä Viessmannin lämpöpumppujen ammattilaisjakelua Heatco Finland Oy:lle.

Tähän saakka Viessmann on myynyt lämpöpumppuja sekä itse maahantuojana että useiden eri jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. 10.9.2018 alkaen Viessmannin alle 45 kW lämpöpumput urakoitsijoille ja urakointiliikkeille myydään Heatco Finlandin kautta. Ammattilaiset, jotka ovat aiemmin hankkineet lämpöpumput suoraan Viessmannilta, saavat siis jatkossa sekä pumput, että teknisen tuen Heatco Finlandilta. Suuremmat kuin 45 kW lämpöpumput sekä projektimyynti suuriin kohteisiin toimitetaan edelleen Viessmannin kautta.  

Muutos vahvistaa molempien brändien asemaa ja ammattimaisuutta. “Meidän tavoite on, että asiakkaan ei tarvitse kerätä tavaraa useammasta paikasta. Tämän suuren lämpöpumppupuolen laajentamisen avulla me pystytään palvelemaan asiakkaitamme, etenkin LVI-urakoitsijoita, vieläkin kokonaisvaltaisemmin. Viessmann on alalla merkittävä ja tunnettu brändi, joten yhteistyö tuo meille myös lisää vakuuttavuutta ja kasvupotentiaalia”, kertoo Heatco Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Kirsilä.  

“Me nähdään tässä hyvä tulevaisuus molemmin puolin. Heatcon asema lämmöntuotantopuolella ja kokonaisvaltaisena LVI-teknisten ratkaisujen tarjoajana vahvistuu, ja Viessmann Oy saa ammattimaisen, keskitetyn jakelukanavan pientalopuolen lämpöpumpuille. Pelkästään hyvä tuote ei takaa hyvää lopputulosta, vaan pitää olla myös hyvä suunnittelu ja asennus. Heatcolta löytyy hyvä ja kokenut suunnitteluosaaminen ja lisäksi osaava LVI-ammattilaisten jälleenmyyjäverkosto”, kiteyttää Viessmann Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtaja Pasi Hirvijärvi.