Arvonta suoritettu – onnittelut voittajalle!

1.4.2019

Maaliskuussa järjestämämme omakotitalon LVI-suunnitelman arvonta on nyt suoritettu. Onnetar suosi tällä kertaa Lauraa Espoosta, ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Mikäli onni ei tällä kertaa suosinut, kannattaa tutustua asiantuntijoidemme laatimaan LVI-suunnitelman tilausoppaaseen.

Me uskomme, että kaikilla on oikeus asua terveellisissä taloissa. Kodin rakentamisessa talotekniikka näyttelee suurta roolia kodin sisäilman puhtaudessa, käyttökustannuksissa ja asumismukavuudessa. Meiltä saat terveellisen kodin selkokielisen LVI-suunnitelman, jossa talotekniikka näyttää hyvältä ja tuntuu mukavalta. Pyydä asiantuntijamme yhteydenottoa tarjouspyyntölomakkeella. Vastaamme yhden työpäivän sisällä!

Aurinkoista kevättä kaikille rakentajille ja remontoijille!