Vantaan varasto laajenee

12.3.2020

Heatco avasi uuden varaston Vantaan Koivuhakaan viime lokakuussa. Varaston kävijämäärä yllätti positiivisesti ja tilat kävivät ahtaiksi parissa kuukaudessa suuren kysynnän vuoksi. Nyt huhtikuun alusta alkaen varastotila lähes tuplaantuu ja piha-aluettakin hyödynnetään varastokonteilla.

Vantaalla erityisesti teknisten eristeiden kysyntä kasvoi rajusti. Sama trendi on jatkunut alkuvuonna. K-Flex ja Heatco ovat syventäneet yhteistyötään ja nyt Heatcolta löytyy myös Suomen markkinoilla täysin uudet K-Rock villakourut. Myös solukumituotteet ovat entistä laajemmin saatavilla. Vuoden 2019 aikana K-flex lanseerasi uuden SRC Eco-tuotesarjan, joka vastaa tiukimman paloluokituksen vaatimuksiin. Tuote eroaa aiemmin markkinoilla olleista vastaavista tuotteista ominaisuuksiltaan ulkoisen vahvennetun suojaosan vuoksi. Suojaosa pitää tuotteen ehjänä sekä suojaa UV-valolta.

Tutustu tuotteeseen: https://www.heatco.fi/tuote/k-flex-src-eco/