FLEXIT -Parempi sisäilmasto

11.2.2021

Norjalainen ilmanvaihtokonevalmistaja Flexit on vuosikymmenten ajan kehittänyt pohjoisen olosuhteisiin parhaiten soveltuvia ilmanvaihtoratkaisuja. Tiukentuneet vaatimukset rakennusten energiatehokkuuden osalta asettaa myös ilmanvaihtojärjestelmälle omat tiukat vaatimuksensa. 

Nordic tuotteet ovat täydellinen valinta asuntotuotannon tarpeisiin.

Flexit Nordic -ilmanvaihtokoneet on valmistettu erityisesti pohjoisen kylmiä olosuhteita ajatellen. Koneilla on monipuoliset asennusmahdollisuudet sekä erittäin laaja valikoima lisävarusteita. Ainoana ilmanvaihtokoneena se ei tarvitse kondenssiviemäröintiä. Pienisähköinen jälkilämmitysvastus. Energiatehokkaat, hiljaiset ja helppokäyttöiset Flexit-ilmanvaihtokoneet on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivillä lämmöntalteenottokennoilla, energiatehokkailla puhaltimilla sekä Flexit GO -etäohjauksella.


Flexit CL2, CL3 ja CL4 ilmanvaihtokoneet on kehitetty erityisesti pieniin asuntoihin, kerros- ja rivitaloihin. Koneiden kompakti rakenne mahdollistaa niiden sijoittamisen kattoon, ullakolle tai seinälle. Flexit Nordic CL-koneiden matalan rakenteen ansiosta ilmanvaihtokoneet voidaan asentaa myös alaslasketun katon sisään. Etäohjaus Flexit GO -sovelluksella. Flexit ilmanvaihtokoneet täyttävät tiukimmat kolmannen osapuolen testivaatimukset ilmanvaihtokoneille.

Flexit Albatros-sarjan isot ilmanvaihtolaitteet ilmamääriltään 300-2000 l, mukautuvat täydellisesti nykyisiin vaatimuksiin erinomaisen energiatehokkaina ja hiljaisina ilmanvaihtolaitteina. Kohteiden erilaisten tilavaatimuksia varten Flexit on kehittänyt Albatros- sarjan ilmanvaihtolaitteista kaksi erilaista runkoversiota, pysty- tai vaakalähtöiset. Tämä helpottaa asennusta huomattavasti. Valmiiksi tehtaalla konfiguroitu Siemens CS2000-automatiikka mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen asennuksen työmaalla, jonka vuoksi käyttövaiheessa ei tarvitse kuin syöttää kohdekohtaiset asetukset laitteisiin. Laajan konemalliston avulla Flexit Albatros-sarjan ilmanvaihtolaitteet muodostavat täydellisen kokonaisuuden modernin, hiljaisen sekä erittäin energiatehokkaan ilmanvaihtojärjestelmän luomiseen esim. kerrostaloihin, hoivakoteihin, kouluihin ja teollisuushalleihin. Flexit Albatros-ilmanvaihtolaitteille myönnetään 2-vuoden takuu sekä nopeat toimitukset.

Flexit EcoNordic on todella energiatehokas lämpöpumppu, joka hoitaa pientalon lämmityksen, ilmanvaihdon ja käyttöveden tuotannon. Jopa 2 suihkussa käyntikertaa 3:sta ovat ilmaisia. Lämpöpumppu hyödyntää ympäristöystävällistä ja tehokasta CO2-kylmäainetta. Täysin luonnollisena kylmäaineena se soveltuu myös tulevaisuuden ympäristövaatimuksiin.