Järjestelmäosaamisella laatua rakentamiseen

24.2.2021

Heatco on kehittänyt ainutlaatuisen järjestelmätoimituskonseptin LVI-tukkutoimialalle. 2009 vuodesta asti Heatco on kehittänyt suunnittelu- ja määrälaskentapalvelujen lisäksi tuotekonsepteja, jossa lvi-järjestelmiä käsitellään kokonaisuuksina. Järjestelmäosaamisen hyötyjä on kokonaislaatu.

Laadukkaan ja yksilöllisen suunnittelun pohjalta Heatco muodostaa veloituksetta tarkat tarvikelistan tarvittavista komponenteista. Heatco on projektissa mukana suunnittelu- rakentaminen- ja elinkaarivaiheessa. Meillä on vahva intressi rakentaa laadukasta kiinteistötekniikkaa!

Animaation avulla näet esimerkkejä, minkälaisiin kohteisiin Heatcon konsepti on käytettävissä ja mitä järjestelmiä toimitamme vuosittain yli tuhanteen kiinteistöön.

Terveisin

Nestori Naukkarinen

Myyntipäällikkö