Lämpöpumpuilla säästöä

6.6.2022

Kotitaloudet voivat saada kovan säästön energiakuluissa lämpöpumpun avulla

Tekniikka & Talous lehti kirjoitti artikkelissaan (5.6.2022) kuinka valtionyhtiö Motivan mukaan suomalaiset kotitaloudet voivat saada kovan säästön energiakuluissaan lämpöpumpun avulla.

”Öljylämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun vaihtava säästää energiakustannuksistaan vuosittain noin 2 600 euroa, jolloin investointi on maksanut itsensä alle kuudessa vuodessa”, arvioidaan valtionyhtiön Motivan verkkosivuilla.

Tuo vuosittainen 2 600 euron säästö tarkoittaisi 210 euron säästöä kuukausitasolla. Vielä, kun tähän otetaan huomioon lämpöpumpun odotettu vähittäiskäyttöikä 15 vuotta voi taloudellinenetu olla melkein 30 000 euroa!

Lue koko artikkeli

Meiltä saat Viessmaann lämpöpumppuja nopealla toimituajalla!

Meiltä saat Viessmannin maalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput nopealla toimitusajalla.

Viessmann kehittää jatkuvasti erittäin tehokasta teknologiaa ja valmistaa lämpöpumput heidän omien korkeiden standardiensa mukaisesti. Viessmann erottuu kasaamalla itse komponenttinsa ja valmistamalla ohjausautomatiikan.

Kysy lisää myyjiltämme!

Ota yhteyttä