Heatco on valittu Kauppalehden Menestyjät 2022-listalle!

25.10.2022

Menestyjät 2022

Kiitokset tästä saavutuksesta kuuluu koko henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, ilman teitä emme olisi pystyneet tähän!

Menestyjät-merkki on laadun ja luotettavuuden tae sekä Menestyjät-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin.

Analyysissä yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella:

  • kasvu
  • kannattavuus
  • tulos
  • maksuvalmius
  • vakavaraisuus
  • riskinsietokyky

Kullakin osa-alueella yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin yrityksiin yritystietokannassamme ja oman toimialansa yrityksiin. Vain noin 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä yltää Menestyjät-yritysten joukkoon.