Heatco yhteistyöhön Parmairin ja Komfoventin kanssa

4.5.2023

Heatco on sopinut kaksi uutta yhteistyösopimusta. Yhteistyö Parmairin ja Komfoventin kanssa tulee vahvistamaan ja laajentamaan Heatcon ilmanvaihtojärjestelmä valikoimaa. Parmairin laadukkaita ilmanvaihtokoneita on tehty jo 1980-luvulla ja koneille on myönnetty avainlippu merkiksi kotimaisesta työstä. Komfovent valmistaa innovatiivisia ilmanvaihtokoneita ja koneilla on Eurovent-sertifioinnit.

Yhteistyön myötä Heatco kasvaa ilmanvaihtojärjestelmien toimittajana. Ennestään Heatcon tuotevalikoimasta on löytynyt Flexitin ilmanvaihtokoneet, joiden maahantuojana Heatco on toiminut jo pitkään.

Heatco tarjoaa ilmanvaihtokoneiden ja muiden LVI-tuotteiden lisäksi asiakkailleen LVIAS-suunnittelua, ilmaista määrälaskentaa ja teknistä tukea. Heatcon tarjoama uniikki palvelukonsepti tuo suuria hyötyjä asiakkaillemme, sillä huomioimme jo suunnitteluvaiheesta lähtien kaikki rakentamisen vaiheet logistiikasta elinkaarivaiheeseen. Käyttämämme konsepti suoraviivaistaa rakennusprosesseja sekä korjaus- että uudisrakentamisessa ja on käytössä vuosittain tuhansissa kohteissa pienkiinteistöistä suurkohteisiin.

Lisätietoja uudesta yhteistyöstä antaa:

Nestori Naukkarinen
Myyntijohtaja
Puh. +358 40 844 8079
nestori.naukkarinen@heatco.fi

Joni Kovanen
Tekninen johtaja
Puh. +358 44 720 9060
joni.kovanen@heatco.fi

Suomessa valmistettujen Parmair-ilmanvaihtokoneiden mallistosta löytyvät ilmanvaihtolaitteet pienistä kerrostaloasunnoista aina suurempiin pientaloihin saakka. Parmair-ilmanvaihtolaitteiden valmistus on aloitettu jo 1980-luvulla ja tuotemerkki on tunnettu kotimaisesta ja kestävästä laadusta. Parmair ilmanvaihtolaitteiden tehokkaan lämmöntalteenottojärjestelmän avulla voidaan Suomen oloissa säästää vuodessa jopa 5000 kWh lämmitysenergiaa verrattuna pelkkään poistoilmavaihtoon. Parmairille on myönnetty Avainlippu merkiksi kotimaisesta työstä.

Lisätietoja Parmair tuotteista: Muut pienet ilmanvaihtokoneet

Komfovent-brändi yhdistää Euroopassa toimivan 12 yrityksen ryhmän, joka työllistää yli 700 työntekijää. Tuotevalikoimasta löytyy ilmanvaihtolaitteita sekä pieniin varastoihin että suuriin messukeskuksiinkin.

Kehitystyö, innovointi ja investointi uusimpaan teknologiaan mahdollistaa kattavan tuotevalikoiman palvelemaan suuria teollisuusyrityksiä, tuotantolaitoksia, toimistoja, kahviloita sekä yksityisten asiakkaiden asuntoja ja koteja.

Lisätietoja Komfovent tuotteista: Muut isot ilmanvaihtokoneet