Eristetyt Microflex kanaalit

Microflex

Microflexia valmistaa Watts Insulation, joka on perustettu 2011. Watts Insulation tuotteiden valikoima on yksi laajimmista ja laadukkaimmista koko maailmassa. Watts konserni työliistää yli 2000 henkeä ympäri maailman.

Microflex® joustava muoviputkijärjestelmä on omaa luokkaansa

Microflex® on joustava eristetty muoviputkijärjestelmä, joka on nykyaikainen ja edullinen menetelmä kaiken alle 95ºC nesteen siirtoon. Microflex® tuoteperheeseen kuuluvat eristetyt putket, liittimet, haaroitus- ja jatkopakkaukset sekä haaroituskaivot.

Microflex® soveltuu käytettäväksi mm. lämpöjohtona, elintarviketeollisuudessa, käyttövesijohtona, jäähdytysjärjestelmissä, aluelämmönjaossa, kemikaalinsiirtojohtona, uima-altaissa ja monissa erikoisratkaisuissa.

Ensiluokkaiset ominaisuudet

Taipuisaputki

Erittäin taipuisa putki kääntyy jyrkästi eikä vaadi välitöntä peittoa pysyäkseen paikoillaan asennusvaiheessa. Nopea ja helppo asennus säästää aikaa.

Ylivertainen eristemateriaali

Eristeessä on suljettu solurakenne, joka ei vety ja säilyttää erinomaisen eristearvonsa. Eriste on ristisilloitettua polyeteenia.

Kaikki tarvittavat lisävarusteet

Päätysuojat ja -kutisteet sekä jatkopakkaukset.

Suojakuoren rakenne

Suojakuoren ainutlaatuinen kaksikerrosrakenne ehkäisee halkeamia, joita syntyy tavanomaisissa putkissa jo pienistä pintanaarmuista.

Haaroituskaivot ja eristety t-haarat

Samaan edistykselliseen haaroituskaivoon sopii kaikki putkikoot. Vain käytettävät liitoskohdat avataan, jolloin kaivo pysyy tiiviinä.

Helppo asennus

Liitännät on nopea tehdä ahtaissakin paikoissa ilman eritystyökaluja. Kuoritun putken puhdas pinta mahdollistaa laadukkaan liitoksen.

Laaja valikoima liittimiä

Liittimet on varustettu pitkällä kierteellä, jolla saavutetaan korkea vetolujuus ja kestävyys. Laajasti liitäntämahdollisuuksia. 18-160mm.

Määrämittaiset putket

Saat putket meiltä halutun mittaisena. Rullakoko on 100 m.

Esimerkkejä käyttökohteista

Microflex tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, mukaan lukien valikoiman täydentäviä lisävarusteita. Microflex tuoteperhe tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset eristetyn putkiverkon rakentamiseen.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tukevat sinua mielellään valitsemalla sopivat tuotteet kuhunkin käyttötarkoitukseen ja auttaa projektin mitoituksessa ja siihen liittyvissä termodynaamisissa laskelmissa.