Heikkinen yhtiöt Oy

Heikkinen Yhtiöt, Miika Harinen: “Heatcon kanssa toimiminen on ollut helppoa”

Referenssi Heikkinen Yhtiöt Oy

Heatco ja Heikkinen Yhtiöt Oy ovat luoneet yhteisen lämpölattiakonseptin. Yhteisiä kohteita on vuositasolla keskimäärin 10-15. Yhteistyö on sujunut hyvin. Konsepti on muovautunut toimivaksi sekä molempia osapuolia hyödyttäväksi.

Heikkinen Yhtiöt Oy on Suomen suurin lattia-alan urakoitsija, jonka toimintaan kuuluvat erilaiset lattianpäällystystyöt. Heikkisen ja Heatcon yhteistä konseptia alettiin kehitellä vuonna 2011.

– Heatco toimittaa lattialämmitysjärjestelmän sekä lattiaeristeet ja Heikkinen vastaa urakoinnista sekä pumpputasoituksesta. Kolmas yhteistyökumppani toimittaa tasoitteet, kertoo Heikkinen Yhtiöiden pumpputasoiteosaston työpäällikkö Miika Harinen.

“Heatcon tuotteet ovat laadukkaita ja helposti asennettavia”

Yhteistyö sai alkunsa siitä, kun Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja alkoi etsiä lämpölattioiden toteutukseen sopivaa yhteistyökumppania. Etsinnässä oli järkevä kokonaisuus yhdeltä toimijalta. Heatcolta löytyivät hyvät tuotteet sopivalla konseptilla.

– Heatcon tuotteet ovat laadukkaita ja helposti asennettavia, Harinen kiteyttää.

– Konseptia on viety yhdessä eteenpäin. Se oli kaikkien osapuolten toive heti alussa. Tasoitepuolen kumppanit ovat tässä vuosien varrella vaihtuneet, mutta Heatco on pysynyt koko ajan yhtenä ja ainoana kumppanina. Se kertoo siitä, kuinka hyvin hommat ovat Heatcolla toimineet, Harinen kuvailee.

Molemmat kasvavat yhteisellä tekemisellä

Konseptia on myös markkinoitu yhdessä. Tähän mennessä yhteisiä kohteita on ollut vuositasolla noin 10-15. Tulevaisuudessa on tarkoitus kasvattaa volyymeja uusasiakashankintaan panostamisella.

– Koko ajan on ollut selvää se, että me molemmat kasvamme sillä yhteisellä tekemisellä. Olemme halunneet tehdä yhdessä myös markkinointia ja uusasiakashankintaa, Harinen sanoo.

– Heatcon suurin vahvuus on ollut se, että he haluavat aidosti auttaa urakoitsijaa saamaan uusia asiakkaita. Heidän kauttaan on tullut meille paljon uusia kohteita tarjottavaksi. Heatco on ollut korvaamaton markkinointiapu, hän jatkaa.

“Heatcon kanssa toimiminen on ollut helppoa”

Harinen kokee, että Heatco on ollut heille luotettava kumppani. Heikkinen Yhtiöiden ei ole kertaakaan tarvinnut harkita kenenkään toisen toimijan puoleen kääntymistä. Yhteistyö on kasvanut tasaista tahtia.

– Heatcon kanssa toimiminen on ollut helppoa. Puheluihin ja sähköposteihin vastataan ja kysymyksiin saa aina vastaukset, Harinen summaa.

– Loppukäyttäjälle yhteistyömme tulokset eivät juuri silmin näy muuten kuin laadukkaana lopputuloksena, jonka pyrimme takaamaan laadukkailla tuotteilla ja työllä. Jos työtämme ei huomata, niin se kertoo yleensä siitä, että asiat ovat sujuneet aika hienosti, Harinen naurahtaa.

– Jos etsii luotettavaa kumppania, niin kyllä Heatco on se paikka, mihin kannattaa olla yhteydessä!