Asiakasvastaava Patrik Muli

Varaston apupojasta Asiakasvastaavaksi

Patrik Muli: Asiakasvastaava

Patrik on Heatcolla asiakasvastaavan roolissa. ”Asiakasvastaavan työhön kuuluu asiakassuhteiden hankkiminen ja niiden ylläpitäminen. Heatcon tavoite on WIN-WIN lähtökohta, eli pyritään siihen, että Heatco sekä asiakas menestyisi”, Patrik kertoo.

Patrikin työura Heatcolla alkoi kesätöillä 2014, jolloin hän oli varastolla apupoikana. Myös seuraavat kouluvuosien kesät menivät varastolla kesätöissä. 2022 vuoden alusta Patrik on toiminut Heatcolla asiakasvastaavana.

Hyvä perehdytys työssä onnistumiseen

Patrikin mielestä Heatcolla on mukavaa työskennellä. Patrik kiittelee myös, että on saanut hyvän koulutuksen työhönsä esihenkilöiltään ja koko ajan opitaan lisää. Patrik pitää erityisesti Heatcolla työskentelyssä siitä, että on erittäin mukava työyhteisö ja kannustava ilmapiiri. Hän tykkää työssään erityisesti asiakkaiden kanssa toimimisesta ja asiakastapaamisista, sillä työ ei ole aina vain toimistolla istumista. Patrik kuvaa Heatcon työyhteisöä kolmella sanalla: huippu, auttava ja eteenpäin menevä.

Vapaa-aika Patrikilla menee pitkälti liikkuessa. Hän tykkää pelata jääkiekkoa ja padelia. Joskus tulee pelattua myös salibandya ja käytyä salilla. Patrikilla on halua kehittyä ja hän kuvaa itseään rehtinä sekä positiivisena ihmisenä.

 

22.5.2023