Myyntipäällikkö Heikki Ylänne

Myyntitiimin sparrausta

Heikki Ylänne: Myyntipäällikkö

Heikin tehtävänä Heatcolla on vetää myyntitiimiä. Hän auttaa myyntihenkilöstöä päivittäisissä myynnillisissä tehtävissä sekä sparraa heitä ja samalla vastaa myös omista asiakkuuksistaan.

Heikki aloitti työuransa Heatcolla 2016 syksyllä. Ensimmäiset 5 vuotta Heikki toimi asiakasvastaavan roolissa. Vuonna 2020 hänestä tehtiin Etelä-Suomen aluepäällikkö, eli hänen vastuullansa oli vetää Etelä-Suomen myyntiä. Vuoden 2023 alusta Heikki on toiminut myyntipäällikkönä, eli vastannut koko Heatcon myyntiporukasta.

Sopivassa suhteessa haasteita ja onnistumisia

Heikin mielestä Heatcolla on koko sen työuran ajan ollut mielekästä työtä; sopivassa suhteessa haasteita ja onnistumisia. Heatcolla työskennellessä on voinut suunnitella oman työpäivän ja työviikon pitkälti itse ja on saanut tukea esihenkilöltä sekä työkavereilta, jos on tarvinnut. Vapaus tehdä yrityksen vaatima työ omalla tyylillä on Heikin yksi syy, minkä takia hän on Heatcolla viihtynyt 7 vuotta ja varmasti tulee viihtymään vielä 7 vuotta lisääkin. Heikki kuvaa Heatcon työyhteisöä välittävänä, energisenä ja ystävällisenä.

Vapaa-aika Heikillä menee pitkälti perheensä kanssa ulkoillessa, etenkin luonnossa. Hänet voi kuitenkin nähdä sulkapallokentällä, sillä sulkapallo kuuluu hänen vapaa-aikansa harrastuksiin. Heikki kuvaa itseään positiivisena, luotettavan ja avoimena ihmisenä.

 

22.5.2023