Lämmitysmuodon vaihtaminen taloyhtiössä

1.12.2022

Energianhinnan nousu on saanut monet pohtimaan lämmitysjärjestelmän vaihtoa ja energiaremontin tarvetta. Päivittämällä nykyaikaiseen energiajärjestelmään energialaskujen pienetyessä myös kiinteistön arvo nousee ja hiilijalanjälki pienenee

Kuinka lämmitysjärjestelmän vaihto taloyhtiössä etenee

 

Tutustut lisää kiinteistön energiaremonttiin

Heatcolta saat laadukkaat hankesuunnitelmat

Heatcon pitkä kokemus erilaisten hankkeiden suunnittelusta varmistaa sekä pienten että isojen projektien onnistumisen. Kokemuksen myötä tunnemme kiinteistöjen ja taloyhtiöiden tarpeet sekä osaamme mitoittaa työkokonaisuudet oikein. Heatcolta saat hankesuunnittelun lisäksi energiatehokkaat lämpöpumput ja sopivan urakoitsijan projektille.

Kysy lisää palveluistamme

020 720 9080

myynti@heatco.fi

Ota yhteyttä