Pyöreät vaimentimet

PVA ja PVD ovat äänenvaimentimet pyöreälle kanavalle. PVAP ja PVDP ovat änenvaimentimet vaimennuspatruunalla pyöreälle kanavalle. SLKNU on poistoilmalle tarkoitettu päätelaite, joka koostuu äänenvaimentimesta ja imukartiosta verkolla.

Vaimennin voidaan puhdistaa pyörivällä nylonharjalla, imuroimalla tai pyyhkimällä kostealla liinalla.

Testattu ISO 7235 standardin mukaisesti.

Täyttää tiiviysluokan C vaatimukset.

Vaimentimet on mahdollista valmistaa erikoismateriaaleista, laippaliitoksin tai erikoiskokoina.

Dokumentit

Pyydä tarjous

Mittakuvat

PVA 100

PVA 100 on pyöreä äänenvaimennin. Eristeenä on mineraalivilla, eristepaksuus 100 mm. Täyttää tiiviysluokan C vaatimukset. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVA 150

PVA 150 on pyöreä äänenvaimennin. Eristeenä on mineraalivilla, eristepaksuus 150 mm. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVA 50

PVA 50 on pyöreä äänenvaimennin. Eristeenä on mineraalivilla, eristepaksuus 50 mm. Täyttää tiiviysluokan C vaatimukset. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVAP 100

PVAP 100 on pyöreä äänenvaimennin vaimennuspatruunalla. Eristeenä on mineraalivilla, eristepaksuus 100 mm. Täyttää tiiviysluokan C vaatimukset. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVAP 150

PVAP 150 on pyöreä äänenvaimennin vaimennuspatruunalla. Eristeenä on mineraalivilla, eristepaksuus 150 mm. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVAP 50

PVAP 50 on pyöreä äänenvaimennin vaimennuspatruunalla. Eristeenä on mineraalivilla, eristepaksuus 50 mm. Täyttää tiiviysluokan C vaatimukset. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVD 100

PVD 100 on pyöreä äänenvaimennin, eristepaksuus 100 mm. Täyttää tiiviysluokan C vaatimukset. Vaimennusmateriaalina on Acutec® -polyesteri. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVD 150

PVD 150 on pyöreä äänenvaimennin, eristepaksuus 150 mm. Vaimennusmateriaalina on Acutec® -polyesteri. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVD 50

PVD 50 on pyöreä äänenvaimennin, eristepaksuus 50 mm. Täyttää tiiviysluokan C vaatimukset. Vaimennusmateriaalina on Acutec® -polyesteri. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVDP 100

PVDP 100 on pyöreä äänenvaimennin vaimennuspatruunalla, eristepaksuus 100 mm. Täyttää tiiviysluokan C vaatimukset. Vaimennusmateriaalina on Acutec® -polyesteri. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVDP 150

PVDP 150 on pyöreä äänenvaimennin vaimennuspatruunalla, eristepaksuus 150 mm. Vaimennusmateriaalina on Acutec® -polyesteri. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

PVDP 50

PVDP 50 on pyöreä äänenvaimennin vaimennuspatruunalla, eristepaksuus 50 mm. Täyttää tiiviysluokan C vaatimukset. Vaimennusmateriaalina on Acutec® -polyesteri. Materiallina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Lindabin myyntiin. Testattu ISO 7235-standardin mukaisesti.

SLKNU 100

SLKNU on poistoilmalle tarkoitettu päätelaite, joka koostuu äänenvaimentimesta 100 mm eristeellä ja imukartiosta verkolla. Materiaalina sinkitty teräs. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Heatcon myyntiin.

SLKNU 50

SLKNU on poistoilmalle tarkoitettu päätelaite, joka koostuu äänenvaimentimesta 50 mm eristeellä ja imukartiosta verkolla. Erikoismateriaalit ja koot, ota yhteyttä Heatcon myyntiin.