Kylpyhuonepuhaltimet ja lämmönsiirtimet

Kylpyhuonepuhaltimen moitteettoman toiminnan kannalta on olennaista, että ilmaa on saatavilla. Ilmaa saadaan normaalisti oven raoista ja viereisen huoneen seinäventtiileistä. Flexitin monipuolisesta kylpyhuonepuhallinvalikoimasta löytyy sopiva puhalliin kaikkiin tarpeisiin.

Silent Eco -sarjan puhaltimet

Silent Eco -sarjan 100 mm:n puhaltimet ovat erittäin hiljaisia ja kestäviä kuulalaakeroinnin ansiosta. Puhaltimia on saatavana vakiomallin lisäksi ajastimella, kosteusanturilla sekä liiketunnistimella varustettuna.

B-sarjan puhaltimet

B-sarjan puhaltimet ovat edullisia peruspuhaltimia, joissa myös on kuulalaakerointi. Puhaltimia on saatavana vakiona, narukatkaisijalla, ajastimella sekä kosteusanturilla. Puhaltimia on saatavana 100, 125 ja 150 mm:n kanavakokoihin.

F-sarjan puhaltimet

F-sarjan puhaltimet ovat oikea ratkaisu silloin, kun hinta on kaikkein tärkein asia. Puhaltimia on saatavana 100 ja 125 mm:n kanaviin ja vakiopuhaltimen lisäksi on olemassa ajastimella, kosteusanturilla ja narukatkaisijalla varustetut mallit.

FS-sarjan puhaltimet

FS-sarjan puhaltimet sopivat 100 mm:n kanavaan ja niissä on vedonestopelti estämässä ilma virtausta väärään suuntaan puhaltimen ollessa pois päältä. Puhaltimia on saatavana vakiona sekä ajastimella ja kosteusanturilla varustettuna.

Vario-puhallin

Vario-puhallin on kylpyhuonepuhaltimien aatelia. Sama puhallin sopii sekä 100 että 125 mm:n kanaviin. Puhallin on erittäin hiljainen (vain 21 dB(A)) ja energiankulutus on aivan minimaalinen (vain 3,8 W). Puhalimessa on kaukosäädin ja kuulalaakerit. Yhdessä ainoassa puhaltimessa on kaikki kylpyhuonepuhaltimien.

  • Silent-tila ja Max-tila
  • Automaattinen kosteusohjaus
  • 24h-tila jatkuvaan ilmanvaihtoon
  • Ajastintoiminnot käynnistymisen ja jälkikäyntiajan ohjaamiseen
  • Nopeuden säätö
  • Inntervalli-tila jatkuvaan jaksotettuun ilmanvaihtoon

Lämmönsiirtimet

Flexit lämmönsiirtimet ovat omiaan ilmalämpöpumpputalouksiin, joissa lämpöpumpun tuottama lämpö halutaan saada jaettua myös muihin huoneisiin. Läpivientipaketti sisältää termostaattiohjatun puhaltimen, läpivientikanavan sekä toiselle puolelle seinää asennettavan venttiilin.