Henkilökunta

Myynti ja asiakaspalvelu

 • Aaro Väisänen

  Asiakasvastaava, Tampere Puh. +358 44 720 9067

  Aaro, insinöörimme Pirkanmaalta. Konetekniikka-taustansa ansiosta Aaro tuntee IV-laitteet, lämpöpumput ja niiden ohjauksen pintaa syvemmältä. Käytännönläheinen työskentely ja asiakkaiden kanssa yhdessä tekeminen ovat hänelle tärkeitä arvoja. Yhteistyökykyinen Aaro uskoo, että ponnistelut yhteisen tavoitteen eteen tuovat tuloksen kaikille. Työn ulkopuolelta hän saa virtaa perheen arjen pyörittämisestä ja liikunnasta.

 • Antti Mäenpää

  Asiakasvastaava, Kempele Puh. +358 44 712 3938

  Järjestelmällinen Antti haluaa auttaa asiakasta – ja sen hän myös pystyy laajan tietotaitonsa ansiosta tekemään. Oulun asiakasvastaavana toimiva Antti on työskennellyt talotekniikan alalla jo vuosia, keräten kokemusta niin asentajan, työnjohtajan, myyjän kuin yrittäjänkin tehtäväkentiltä. Antin osaaminen erityisesti lämpöjohtojen ja -pumppujen saralta hakee varmasti vertaistaan! Vapaalla Antti viettää aikaa perheen kanssa, ja kantaa kortensa kekoon sopimuspalokuntalaisena. Tämän lisäksi Antti innostuu maastopyöräilystä, metsästyksestä ja kalastuksesta.

 • Hans Jyrinki

  Asiakasvastaava, Jyväskylä Puh. +358 44 767 0778

  Hans syttyy, kun töissä on sopivasti kiirettä ja asiat menevät eteenpäin. Käytännönläheinen ja tutkiva luonne löytää asiakkaiden kanssa aina ratkaisut, jotka sopivat asiakkaan omaan juttuun ja jotka ovat aina yhtä miestä suurempia. Monipuolinen kokemus pistetään täysillä kehiin. Vastapainona työlle Hans nauttii jalkapallosta, hyvästä musiikista ja kalastuksesta.

 • Heikki Ylänne

  Asiakasvastaava, Vantaa Puh. +358 44 019 0078

  Hyväntuulisen ja pirteän työkaverin maineessa olevan Heikin löytää Heatcon Vantaan konttorilta. Myyjän tehtävässä Heikin auttamishalu ja ongelmanratkaisukyky tulevat tarpeeseen. Työssään Heikkiä innostaa uuden oppiminen ja ihmisten kanssa toimiminen. Heikki tuntee olonsa kotoisaksi niin kansallispuistoissa vaeltaessa, kuin suurkaupungeissa suunnistaessa.

 • Janne Jokinen

  Asiakasvastaava, Tampere Puh. +358 44 748 7636

  Vahvan työkokemuksensa asennustyömailta kerännyt Janne on periksiantamaton asiakasvastaavamme Tampereelta. Jannen käytännönläheisyys sekä asennuspuolen laaja tuntemus takaavat Jannelle hyvät eväät ongelmanratkaisuun erityisesti LV-tuotteiden sekä vesipuolen putkitarvikkeiden puolella. Ja sen mitä Janne ei vielä tiedä, hän selvittää! Asiakasvastaavan tehtävien ohessa Janne opiskelee tradenomin tutkintoa Seinäjoella – aktiivinen ote asiaan kuin asiaan onkin yksi Jannen ehdottomista vahvuuksista. Myös vapaa-aika kuluu aktiivisesti erilaisten urheilulajien, kuten golfin, tenniksen ja punttisalin parissa.

 • Jussi Tikkanen

  IT-asiantuntija, Jyväskylä Puh. +358 44 720 9063

  Jussi pitää Heatcon IT-hommat kasassa määrätietoisella ja vahvalla otteellaan. Tämä tietojenkäsittelyn tradenomi on syventänyt osaamistaan myös yliopiston ohjelmistoliiketoiminnan opinnoilla. Kokemusta löytyy niin tietojärjestelmien ylläpitämisestä, asiakashankinnan tehtävistä kuin yrittäjyydestäkin. Jussin vahvuus onkin näiden molempien maailmojen ymmärtäminen ja tämän tietotaidon hyödyntäminen nykytekniikalla kaupankäynnissä. Vapaa-ajalla Jussi lataa akkuja pyöräillen tai käymällä kalassa.

 • Laura Tyyskä

  Asiakaspalvelija Puh. +358 44 720 9050

  Asiakkaan luottonainen Laura on tunnettu hymyherkkyydestään. Asiakkaat tai työkaverit eivät jää pulaan kun Laura on paikalla. Asiakaspalvelun, vaihteen ja tilauksien hoitamisen lisäksi Laura varmistaa, että myynti luistaa ja juoksevat asiat kurotaan kiinni. Työssään tarkka Laura maalaa vapaalla suuremmalla pensselillä ja heittäytyy stylistiksi tai uppoutuu pienten askarteluprojektien pariin.

 • Marjo Aaltonen

  Asiakaspalvelija Puh. +358 44 720 9064

  Positiivisella elämänasenteella varustettu Marjo toimii Heatcolla markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa. Nämä tehtävät sopivatkin huolelliselle, tarkalle ja idearikkaalle Marjolle loistavasti. Kun päivän työt on tehty, Marjo rentoutuu perheen parissa. Vapaa-ajalla Marjo heittää lenkkarit jalkaan ja lähtee juoksemaan lenkkipoluille tai suuntaa salille treenaamaan.

 • Nestori Naukkarinen

  Myyntipäällikkö Puh. +358 40 8448 079

  Nestori on LVI-ammattilaisten paras kaveri. Työmaiden rutiineja aikaisemmassa työssään sujuvoittanut Nestori tekee työtään väsymättömällä energialla ja intohimolla. Myyntiä, asiakaspalvelua ja tarjouslaskentaa tekevällä Nestorilla on talotekniikan kokonaisuudet hallussa ja näkemystä koko alan markkinan kehityksestä. Asiakastyön vastaparina Nestorilla toimii perheen parissa oleilu ja koiran kanssa leikkiminen.

 • Seppo Väliheikki

  Asiakasvastaava, Jyväskylä Puh. +358 44 720 9056

  Seppo on ongelmanratkaisija. Erilaisia myyntitöitä vuosia tehneenä Seppo tietää, että tässä työssä tärkeintä on asiakkaiden ongelmien löytäminen ja niiden ratkaiseminen. Sepon osaamiselle ei moni vedä vertoja ja mikä sitä myyjää eniten innostaisi kuin pitkäaikaiset asiakassuhteet mukavien asiakkaiden kanssa.

 • Saara Muli

  Markkinointi Puh. +358 44 720 9057

  Saara hoitaa Heatcolla markkinointiin liittyvät hommat, niin mainonnan kuin uusasiakashankinnan.

  Toimistotyön vastapainoksi Saara tykkää liikkua monipuolisesti vapaa-ajalla. Myös sisustusprojekteja hän tekee mielellään.

 • Jarkko Hietala

  Asiakasvastaava/Tekniset eristeet Puh. +358 44 720 9400

Tekninen tuki ja tuotteet

 • Joni Kovanen

  Tuotepäällikkö Puh. +358 44 720 9060

  Jonilla on luja usko työkavereiden ammattitaitoon. Tuotepäällikkönä toimivalla Jonilla on sopivan raju asenne työntekoon. Ei pelkoa pitkiä päiviä tai haastavia projekteja kohtaan. Töiden jälkeen Jonin huomio ja kiinnostus kohdistuu kaikkiin nelipyöräisiin kulkuvälineisiin.

 • Juuso Laurinmäki

  Projekti-insinööri, Jyväskylä Puh. +358 44 720 9062

  Juusossa yhdistyy asiakasvastaavan ja insinöörin parhaat puolet Heatcon tarjouslaskijana. Koulutuksensa ja aikaisempien työkokemusten tuomalla varmuudella, Juuso laskee tarkasti ja pitkäjänteisesti massamäärät projektikohteisiin. Haasteita pelkäämätön insinööri tykkää toimia ihmisten kanssa. Vapaat kuluvat urheilua ja maastopyöräilyä harrastaen.

 • Jyri Huttunen

  Tuote- ja huoltovastaava Puh. +358 44 720 9053

  Jyri on Heatcon paras massoittaja. Tuotehallintaa ja dokumentointia, konsultointia ja koulutusta, myynnin tuki, suunnittelun tuki, huolto, varaosamyynti, ostot ja yhteydenpito toimittajiin. Siinä osa Jyrin tehtävistä. Päättäväinen ja tarmokas Jyri tietää kaiken C2-ilmanvaihtokoneen roottorista ja innostuu tekniikasta, pienelektroniikan rakentamisesta ja pallottelee vapaa-ajallaan sulkapalloa.

 • Samuli Haikonen

  Tarjouslaskenta ja tuotteet Puh. +358 44 763 0939

  Samuli, Heatcon haasteita pelkäämätön tarjouslaskija toimii tuotetiimissä lämpö- ja vesipuolen tuotteisiin painottuen. Työssään tarkka Samuli hoitaa asiat kerralla kuntoon ja pyrkii kehittämään itseään jatkuvasti asiassa kuin asiassa. Vapaa-ajan Samuli viettää mieluiten perheen parissa tai kalastaen. Fyysisiä ja henkisiä haasteita kaipaava Samuli saa nautintonsa kamppailulajeja harrastamalla.

Suunnittelu

 • Aki Honkanen

  LVI-suunnittelija, Mikkeli Puh. +358 44 720 9059

  Käytännönläheinen LVI-insinööri Aki hallitsee kyvyn hahmottaa kokonaisuuksia mielessään. Kokemusta löytyy myös LVI-alan asennushommista, joita Aki hyödyntää taitavasti nykyisessä työssään LVI-suunnittelijana. Sosiaalinen ja rento savolainen omaa tiimityöskentelyn salat niin töissä, kuin pelikentillä erilaisten joukkuepelien tiimellyksessä. Urheilu onkin tämän miehen tapa elää ja rentoutua vapaa-ajalla.

 • Anssi Kimari

  LVI-suunnittelija, Savonlinna Puh. +358 44 734 7681

  Anssi omaa tarkan ja tunnollisen otteen LVI-suunnittelijana. Heatcon tiimiin Anssi tuo vankan kokemuksen varsinkin linjasaneerauskohteiden suunnittelusta ja valvontatöistä. Vapaalla Anssi suuntaa liikunnallisten harrastusten pariin. Vauhdikkaat lajit vaihtelevat vuodenaikojen ja mielenkiinnon mukaan. Kaikki moottorilla kulkevat laitteet, varsinkin moottoripyörät kiinnostavat Anssia.

 • Eetu Virta

  LVI-suunnittelija, Vantaa Puh. +358 44 712 2515

  Eetulla on tuoretta silmää ilmanjakolaitteista ja tuotekehityksestä sekä omat toimintatavat ovat aina hiomapenkissä. Eetu ajattelee asioita käytännön kautta ja paneutuu huolella asiakkaan tarpeisiin, jotta oikea ratkaisu löytyy. Mukavasti tasapainoa antaa urheilu kaikissa muodoissa ja luonnossa liikkuminen metsästäen ja kalastaen.

 • Heikki Jokela

  LVI-suunnittelija, Mikkeli Puh. +358 44 775 1665

  Rauhallinen ja määrätietoinen Heikki suunnittelee LVI-suunnitelmat varmalla otteella. Kokemusta löytyy niin LVI-asentajan töistä, kuin teoriasta talotekniikan insinöörin koulutuksen kautta. Asentajatausta on tämän suunnittelijan vahvuus, LVI-suunnitelmat syntyvät käytännönläheisesti. Vapaalla Heikin saa innostumaan metsästys, kalastus, musisointi ja monipuolinen urheilu.

 • Heikki Riihimäki

  LVI-suunnittelija, Tampere Puh. +358 44 720 9061

  Opintopisteitä LVI-insinöörin tutkintoon keräävä Heikki on tunnollinen tekijä. Työt tehdään aina niin huolellisesti kuin se on mahdollista. Lattialämmityssuunnitelmia vuodesta 2013 tehnyt Heikki keskittyy jatkossakin omaan ydinosaamiseensa ja laajentaa suunnittelijan kykyään myös pientalojen LVI-suunnitelmien pariin. Heikki harrastaa jääkiekkoa ja innostuu lähes kaikesta penkkiurheilusta.

 • Jani Kurkela

  LVI-suunnittelija, korjausrakentaminen, tiiminvetäjä Puh. +358 40 801 0731

  LVI-, rakennus- ja sähköalan konkarina Jani hallitsee monta osa-aluetta kerrallaan. Tunnollinen ja tarkka Jani myös kehittää jatkuvasti osaamistaan suunnittelijana, eikä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Kotona Janille seuraa pitävät vaimo, koira ja kaksi kissaa. Matkustelu, penkkiurheilu, pallopelit, konsolipelit, kitaransoitto, live-musiikki ja heavy/rock musiikki yleisesti pitävät kilpailuhenkisen Janin hyvässä työvireessä.

 • Jesse Avikainen

  LVI-suunnittelija, Vantaa Puh. +358 40 016 6814

  Jesse on mies, joka tuntee LVI-alan määräyskokoelmat perinpohjaisesti. Pääkaupunkiseudun LVI-suunnittelusta, valvonnasta ja työnjohdosta vastaava Jesse omaa kyvyn ratkaista ongelmat niin, että siinä täyttyvät sekä asiakkaan toiveet että viranomaisten vaatimukset. Rauhallinen ja positiivinen luonne takaa sen, että Jesse onnistuu niin metsällä, golf-kentällä kuin kalastusveneessäkin.

 • Jukka Rantala

  LVI-suunnittelija, Tampere Puh. +358 44 720 9066

  Jukka tietää miten jätevesisuunnitelmat tehdään oikein. Talotekniikan kestävistä ratkaisuista kuten energialaskennasta ja tiiviysmittauksista kannuksia saanut suunnittelija on tarkka työssään. Rehellisen ja rehdin Jukan löytää töiden jälkeen jääkiekon ja kavereiden keskuudesta.

 • Matti Rantanen

  LVI-suunnittelija, liiketilat ja palvelurakentaminen, vaativat kohteet, Jyväskylä Puh. +358 40 061 7840

  Matti huolehtii, että Heatcon kaikista haastavimmat kohteet suunnitellaan oikein. Heatcon alkutaipaleista asti mukana olleen Matin työtehtävät ovat vaihdelleet pien- rivi- ja luhtitaloista aina suurempien kerrostalokohteiden, toimitilojen ja kauppojen suunnitteluun. Matti on tarkka työssään ja syventyy asioihin perinpohjaisesti. Vuodenajoista riippuen, Matti nauttii ulkoilusta lenkkeillen tai hiihtäen.

 • Olli-Pekka Marin

  LVI-suunnittelija, pienkiinteistöt ja taloteollisuus, Kempele Puh. +358 40 500 9024

  Olli-Pekka tietää mitä talot pitävät sisällään. Asentajan taustan ansiosta, Olli-Pekalla on kykyä suunnitella ja katsoa talotekniikkaa käytännönläheisesti. Urheilua laidasta laitaan harrastava Olli- Pekka käyttää vapaa-aikaansa myös sopimuspalokunnan toimintaan.

 • Samuel Rantalainen

  LVI-suunnittelija, Jyväskylä Puh. +358 44 720 9051

  Samuel on lyhyessä ajassa vakinaistanut paikkansa Heatcon suunnittelutiimissä. Rauhallinen, pitkäjänteinen ja tarkka Samuel on juuri oikea tyyppi tekemään LVI-suunnittelua. Mukavaa vastapainoa suunnittelijan työlle tuo salitreenaus, enduro ja golf. Parhaiten Samuel rentoutuu remontoimalla erilaisia kulkupelejä, varsinkin autoja ja moottoripyöriä.

 • Timo Marin

  LVI-suunnittelija, asuntotuotanto, Kempele Puh. +358 44 720 9052

  Suunnittelusta, projektinhoitotehtävistä sekä asentajan töistä kokemusta omaavalla Timolla on ammattitaito kohdillaan. Timolla on käytännönläheinen ote, kunnallisen vesi- ja viemäritekniikan tuntemus sekä asentajan taidot. Järjestelmällisyydestä ja rauhallisuudestaan tunnettu Timo vaihtaa vapaalle urheilemalla ja rakentamalla kaikenlaisia asioita autotallissaan.

 • Ilkka Katainen

  LVI-suunnittelija, Kempele Puh. +358 44 431 4759

  Nopeaoppinen LVI-insinöörimme Ilkka taitaa käytännönläheisen suunnittelun salat, sillä insinöörin koulutuksensa ohella Ilkka on kartuttanut työkokemusta työmaiden asennushommista. Ilkka osaakin ottaa suunnittelussa huomioon aina myös asentajan ja työmaan näkökulman, minkä vuoksi hänen tekemänsä suunnitelmat ovat urakoitsijoille erityisen mieluisia.

  Suunnittelun vastapainona Ilkka viettää aikaa luonnossa rauhoittuen ja metsästäen. Rauhallisen Ilkan hyppysissä valmistuvat myös monenlaiset puutyöt, joiden parissa hän tykkää touhuta säännöllisesti. Tämän lisäksi vapaa-ajan kalenteria täyttävät myös tärkeät ystävät.

 • Toni Haikkala

  LVI-suunnittelija, Tampere Puh. +358 44 714 8944

 • Jyri Jalonen

  LVI-suunnittelija, Kempele Puh. +358 44 431 4878

  Jyri Jalonen on Kempeleen toimipisteen LVI-suunnittelija.

 • Anni Suutari

  LVI-suunnittelija, Mikkeli Puh. +358 44 481 1413

  Anni toimii LVI-suunnittelijana Mikkelin toimipisteellä. Sosiaalinen ja iloinen Anni tulee luontevasti toimeen kaikkien asiakkaiden kanssa. Pientalojen LVI-suunnittelussa Anni näkee kohteen järkevät ratkaisut ja on tarkka yksityiskohdista. Vapaa-ajalla Anni harrastaa Lippupalloa ja pelaa Suomen maajoukkuessa. Myös musiikki antaa vastapainoa työlle.

Logistiikka ja varasto

 • Antti Väisänen

  Logistiikkapäällikkö, tiiminvetäjä Puh. +358 40 061 8012

  Antti varmistaa, että Heatcon logistiikka pelaa niin kuin pitääkin. Paineensietokykyinen Antti on omiaan hallitsemaan tavaravirtaa ja valvomaan Heatcon koko toimitusketjua. Kun tavarat liikkuu ja tilauksia tulee, Antti pitää huolen siitä, että asiat tulee tehtyä tärkeysjärjestyksessä eri kiireysluokkiin jaoteltuina. Kun hommat on hoidettu, Antti laittaa kotona leffan pyörimään tai suunnittelee seuraavaa ulkomaanmatkaa.

 • Janne Lahti

  Varastotyöntekijä Puh. +358 44 720 9054

  Janne on työntekoa kaihtamaton varastomies, jolla pysyy paineenkin alla pää kylmänä. Jokainen työvaihe on tärkeä ja hommat hoidetaan mahdollisimman hyvin loppuun asti. Periksiantamaton Janne huolehtii, että varasto pysyy järjestyksessä. Vapaalla Janne heittäytyy leikkimään lastensa kanssa tai uppoutuu pelaamaan pleikkarilla. Jalkapallon seuraaminen ja raskas rock lämmittävät sosiaalisen Jannen mieltä.

 • Janne Paananen

  Varastotyöntekijä Puh. +358 44 481 1090

  Kun Janne pakkaa ja kerää tarvikkeet Heatcon varastossa, hommat hoituvat tehokkaasti ja ilman turhia virheitä. Systemaattiselle ja rauhalliselle Jannelle on kertynyt työkokemusta varastotehtävistä vuosien varrella. Pakkaamisen ja lastaamisen lisäksi Janne hallitsee myös työnohjausjärjestelmät ja inventoinnin.

  Tehokkaan työpäivän jälkeen Jannesta kuoriutuu kova kalamies. Vuodenajasta riippuen kalat napataan järvestä joko virvelillä heitellen tai pilkkien.

 • Ville Jyrkkä

  Varastotyöntekijä Puh. +358 44 720 9054

  Villeä tehokkaampaa lattialämmitystarvikkeiden pakkaajaa saa hakea. Tavaran lähettäminen, vastaanottaminen ja inventointi töissä sujuvat samalla päättäväisyydellä kuin rumpujen hakkaaminen vapaalla. Varastotyön vastapainoksi Ville käy myös pelaamassa sulkapalloa.

 • Eemeli Muli

  Varastotyöntekijä, Vantaa Puh. +358 41 730 1170

  Eemeli pakkaa tarvikkeet matkaan tarkasti ja ripeästi kovankin kiireen alla. Rauhallinen Eemeli on tiimipelaaja niin töissä, kuin vapaalla. Eemeli rentoutuu parhaiten kavereiden seurassa ja urheilemalla porukassa vuodenaikojen mukaan joko jääkiekkoa tai jalkapalloa.

 • Aleksi Kotilainen

  Varastotyöntekijä Puh. +358 44 720 9054

  Aleksi on rautahermoinen varastomies, joka ei vähästä hermostu. Aleksi pakkaa tarvikkeet huolellisesti ja sellaisella vauhdilla, että tavarat varmasti lähtevät matkaan ajallaan.
  Vapaa-ajan Aleksi viettää mielellään kavereiden kanssa tai rassailemalla erilaisia menopelejä.

Hallinto

 • Pekka Aaltonen

  Kontrolleri Puh. +358 400 721 802

  Pekka tietää. Jo 13 vuotta LVI-alan myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä toiminut Pekka tuntee Heatcon kuin omat taskunsa. Kokemusta Heatcon tavasta toimia on niin asiakaspalvelusta, myynnistä kuin taloushallinnonkin puolelta. Työssään huolellinen ja tarkkaavainen Pekka ei hukkaa palloa salibandyssä tai kadota frisbeegolf -kiekkojaan radalle.

 • Jari Kirsilä

  Toimitusjohtaja Puh. +358 44 720 9058

  Toimitusjohtajana Jari tuo Heatcolle kattavan kokemuksen niin logistiikka-, lvi- kuin rakennusalaltakin. Jarilla on kokemusta yrittäjänä toimimisesta ja yritysten kasvattamis- ja kehitystehtävistä liiketoiminnassa niin myynnin kuin hankinnan puolelta. Sosiaalisen ja suoraviivaisen Jarin tavoitteena on kerätä ja ottaa käyttöön työntekijöiden asiantuntijuudet yhteisen päämäärän, Heatcon laadukkaan asiakaspalvelun, ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

  Kun Jari malttaa jättää työt hetkeksi ja suunnata vapaa-ajan viettoon, hän rentoutuu parhaiten perheen ja liikunnan parissa. Matkailu ja luonto tuovat Jarin elämään vastapainoa työlle.

 • Riikka Keltanen

  Talous- ja henkilöstöhallinto, tiiminvetäjä Puh. +358 44 720 9055

  Isojen kansainvälisten firmojen numeroita entuudestaan pyörittänyt Riikka pitää Heatcon talouden hallussa ja numerot rivissä. Numerotarkka Riikka on myös tehokas tiiminvetäjä, joka kiiruhtaa töistä kotiin perheen pariin puuhastelemaan. Humanisti-tradenomi sekoittaa vapaa-ajallaan keskenään liikunnan, lukemisen ja matkustelun.

 • Sauli Muli

  Hallituksen puheenjohtaja Puh. +358 400 759 248

  Heatcon perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Sauli on jäsäkkä ja toimelias kaveri. Tehtyään vuosia töitä B2B -liiketoiminnan, energia- ja LVI-alan ja LVI-urakoinnin parissa, Sauli alkoi kyseenalaistamaan alan perinteisiä toimintamalleja ja päätti tehdä muutoksen. Heatco oli syntynyt. Sauli vastaa Heatcon asiakkaan liiketoimintaa parantavien palveluiden kehittämisestä, ottaa päävastuun eteenpäin katsomisesta ja pitää huolen siitä, että töissä ovat alan parhaat ammattilaiset. Ratkaisuhakuinen Sauli saa energiaa työhönsä liikunnasta ja Päijänteestä.