Referenssit

LVI-suunnittelu ja -tavarat saman katon alta

Referenssi Apeko LVI Oy

Sähkösuunnittelijana ja -urakoijana tunnettu Apeko Oy laajensi keväällä 2016 palvelujaan LVI-puolelle ja yhdistyi LVI Rinneheimo Oy:n kanssa. Samalla jatkui jo seitsemän vuotta kestänyt yhteistyö Heatco Oy:n ja Apekon LVI Oy:n uuden toimitusjohtajan Jussi Rinneheimon välillä.

Pääurakoitsija hyötyy työmaalähtöisestä suunnittelusta ja nopeista toimituksista

Referenssi RPP Rakennus Oy

Keskisuomalainen uudis- ja korjausrakentamisen sekä linjasaneerausten ammattilainen RPP Rakennus Oy tekee Heatcon kanssa yhteistyötä pääasiassa aliurakoitsijoidensa kautta.

Laadukkaita tuotteita luotettavasti

Referenssi Asennus Koski & Saloranta Oy

Etelä-Suomessa toimiva Koski & Saloranta on erikoistunut lämpöpumppujen ja lattialämmitysten asennuksiin sekä lämmitysjärjestelmien saneerauksiin. Heatco toimittaa Koski & Salorannalle kaikki Iämmitys- ja ilmanvaihtosuunnitelmat ja lattialämmitykseen sekä ilmanvaihtoon liittyvät tarvikkeet. Yhteistyötä tehdään myös asennusten yhteydessä.

Olli Koivunen, Basso-Kivitalo: “Heatco on ollut meille tärkeä kumppani”

Referenssi Basso Building Systems Oy

Basso-Kivitalo rakentaa pääkaupunkiseudulla sekä omakotitaloja että kerrosja rivitaloja. Heatco vastaa kaikkien kohteiden LVI-suunnittelusta sekä toimittaa tarvittavat ilmanvaihtokoneet ja liesikuvut. Yhdessä suunniteltujen toimintamallien ansiosta on yhteistyö helppoa kaikille.

Heikkinen Yhtiöt, Miika Harinen: “Heatcon kanssa toimiminen on ollut helppoa”

Referenssi Heikkinen Yhtiöt Oy

Heatco ja Heikkinen Yhtiöt Oy ovat luoneet yhteisen lämpölattiakonseptin. Yhteisiä kohteita on vuositasolla keskimäärin 10-15. Yhteistyö on sujunut hyvin. Konsepti on muovautunut toimivaksi sekä molempia osapuolia hyödyttäväksi.

Juuso Jämsen, LVI-JuPu: “Heatcolta saa hyvän palvelun”

Referenssi LVI-Jupu Oy

LVI-JuPu toteuttaa kaikkia putkialan töitä aina lämmityksestä ilmanvaihtoon niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Yhden miehen yritys ostaa Heatcolta pääsääntöisesti LVI-suunnittelua sekä lattialämmitykseen ja ilmanvaihtoon liittyviä tuotteita. Yhteistyö on sujunut hyvin.

Olli Viljamaa, Taita Oy: “Heatco on dynaaminen, monipuolinen ja palvelualtis”

Referenssi Taita Oy

Taita Oy hankkii Heatcolta LVI-suunnittelua, lattialämmitysputkistoja sekä ilmanvaihtokanavistoja ja -koneita. Yhteistyössä Heatcon kanssa Taitan on ollut mahdollista lisätä omaa myyntiään sekä kasvattaa asiakastyytyväisyyttä.

Edullisia ilmanvaihtokoneita normaalia pidemmällä takuulla varustettuna

Referenssi Bravida Oy

Jyväskylän Äijälänrantaan rakentuvan tornitalon Jyväskylän Kalevanpojan porrashuoneisiin asennettiin yhteensä neljä Heatcon ilmanvaihtokonetta. Koneiden valinnasta ja asennuksesta vastasi kohteen ilmastointiurakoitsija Bravida. Hankintahinnaltaan edulliset ja pitkän takuun omaavat koneet olivat kilpailutuksen perusteella paras valinta.

Heatcon koneet Helsinki-Vantaan länsisiiven matkustajasiltoihin

Referenssi Bravida Finland Oy

Helsinki-Vantaan lentoasemalle toteutetaan parhaillaan Non-Schengen -alueen laajennusta. Laajennukseen liittyvistä IV-töistä vastaa Bravida. Länsisiiven matkustajasiltoihin asennettiin Bravidan toimesta Heatcon ilmanvaihtokoneet. Heatcon valintaan vaikuttivat koneiden hinta sekä toimitusnopeus.

 

Tuotantoa on voitu kasvattaa henkilöstöresursseja lisäämättä

Referenssi OKT Talotekniikka Oy

Heatco on toimittanut useisiin OKT Talotekniikan kohteisiin niin ilmastointiin kuin lattialämmitykseen liittyviä kokonaisuuksia. Yhteistyö ei rajoitu kuitenkaan pelkkiin laite- ja tuotetoimituksiin, vaan Heatco on mukana urakoinnissa aina määrälaskennasta suunnitteluun ja rakentamiseen.