Heatco ja K-Flex sopimukseen laajasta yhteistyöstä

1.6.2018

Heatco Finland Oy ja kansainvälinen K-Flex ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa K-FLEX tekniset solukumieristeet ja niihin liittyvät tarvikkeet. Tuotteet ovat 1.6.2018 alkaen osa Heatcon tuotevalikoimaa.

Uuden tuotekokonaisuuden myötä, olemme entistä houkuttelevampi ja kilpailukykyisempi LVI-tekninen tukkukauppa alan ammattilaisille. Tarjoamme huipputuotteiden ja -järjestelmien lisäksi myös laskenta- ja massoitustukea sekä suunnittelupalveluita jatkossa myös teknisissä eristeissä,” kertoo Heatcon liiketoimintajohtaja Jari Kirsilä.

Sopimuksen myötä Heatco astuu mukaan teknisten eristeiden tukkukauppaan. Heatco tarjoaa teknisten eristeiden ja muiden LVI-tuotteiden lisäksi asiakkailleen määrälaskentaa ja teknistä tukea. K-FLEX tuotteet sopivat eristeiksi seuraaviin segmentteihin: lämmitys, ilmanvaihto, jäähdytys, teollisuus, öljy ja kaasu sekä laivanrakennus ja rautatiet.

Lisätietoja antaa:
Jari Kirsilä, Liiketoimintajohtaja, Heatco Finland Oy
044 720 9058, jari.kirsila@heatco.fi

Lisätietoja K-Flex tuotteista: https://www.heatco.fi/tuotteet/ilmanvaihto/tekniset-eristeet/kflex-eristeet

Heatco on suomalainen LVI-tekninen tukkukauppa, joka tekee myös LVI-suunnitelmia. Heatcolla on toimipisteet Jyväskylässä, Tampereella, Kempeleessä, Vantaalla, Seinäjoella ja Mikkelissä – joista se toimii valtakunnallisesti. Heatco työllistää noin 40 LVI-alan ammattilaista.

K-FLEX® on italialainen tuotantoyritys, joka on erikoistunut elastomeerisiin lämpö- ja
äänieristemateriaaleihin. Yritys toimii 63 maassa ja sillä on tuotantoa kaikilla mantereilla sekä yli 2500 työntekijää. K-FLEX® on markkinajohtaja maailmanlaajuisesti paljolti siitä syystä, että se keskittyy toiminnassaan teknologisiin innovaatioihin ja tuotteiden laatuun.