YLE: Maalämmön suosio jatkaa kasvuaan

17.8.2022

Yle uutisoi 2.8. ”Maalämmön suosio jatkaa kasvuaan, mutta lämpöpumppuja ei saa ennen ensi kevättä”.

Ylen mukaan maalämpöpumppuja on hankala tällä hetkellä saada sekä porausjonot maalämmölle ovat pidentyneet huomattavasti. Aikaisemmin riitti muutaman kuukauden varautuminen, nyt jonot menevät loppuvuoteen ehkä jopa seuraavalle vuodelle.

 

Ei huolta! Meiltä saat edelleen Viessmann lämpöpumppuja lyhyellä toimitusajalla.

Sinun ei tarvitse odottaa esnsi vuoteen saadaksesi lämpöpumppun. Meiltä saat Viessmannin maa- ja vesi-ilmalämpöpumput nopealla toimitusajalla.

Viessmann kehittää jatkuvasti erittäin tehokasta teknologiaa ja valmistaa lämpöpumput heidän omien korkeiden standardiensa mukaisesti. Viessmann erottuu kasaamalla itse komponenttinsa ja valmistamalla ohjausautomatiikan.

Kysy lisää myyjiltämme!

Ota yhteyttä