Asuntotuotanto

LVIAS-suunnittelua pienkerrostaloihin, rivitaloihin ja aluerakentamiseen

Asuntotuotannon puolella huomioimme tarkasti rakennuttajan toiveet LVIAS-suunnittelun suhteen – kohdetyypistä riippumatta. Asiantunteva ja palvelualtis suunnittelutiimimme kuuntelee asiakasta herkällä korvalla ja palvelee hanke- ja ennakkosuunnittelusta alkaen läpi koko projektin. Asuntotuotannon LVIAS-suunnittelussa etsimme yhdessä juuri sinun kohteeseesi soveltuvia, joustavia ratkaisuja ja huomioimme kohdekohtaisesti tarpeen mukaisen suunnittelun, kuitenkaan kustannustehokkuutta unohtamatta. Suunnittelumme perustana on vankka kokemus käytännön läheisyydestä, asennustekniikasta ja nykyaikaisten LVI-järjestelmien ja tuotteiden tuntemuksesta.

Palvelemalla koko projektin aikana asentajasta rakentajaan ja aina loppukäyttäjään saakka, saavutetaan paras mahdollinen lopputulos terveen, käyttäjäystävällisen ja turvallisen rakennuksen toteuttamiseksi.

Mukana hankkeessa alusta loppuun saakka

Palvelemme suunnitteluvaiheen lisäksi koko rakennuksen elinkaaren ajan esimerkiksi muutostöissä, konsultoinnissa ja lisärakentamisessa.

Olemme hyvä valinta LVI-insinööritoimistoksi pienkerrostaloihin!

Olen Timo, ja vastaan Heatcolla tämän suunnittelusegmentin toiminnasta. Segmenttini insinöörit ovat erikoistuneet uudis-rakentamisen asuntotuotantoon.

Soita 020 7209 080

Referenssit Asuntotuotanto