Lämpöpumput nopealla toimitusajalla

26.1.2022

Lämpöpumppujen saatavuusongelma maailmalla

Viimeaikoina on ollut paljon puhetta lämpöpumppujen pitkistä toimitusajoista ja komponenttipulasta. Komponenttipula maailmalla heijastuu varsinkin maalämpöpumppuihin ja ilmavesilämpöpumppuihin. Tämä näkyykin joidenkin toimijoiden hyvinkin pitkinä toimitusaikoina. Tämä ei onneksi koske meitä, sillä meidän Viessmann lämpöpumpuilla on lyhyet toimitusajat!

Viessmann lämpöpumput Heatcolta nopealla toimitusajalla!

Meiltä saat Viessmannin maalämpöpumput ja ilmavesilämpöpumput nopealla toimitusajalla. Meidän toimituksia ei komponenttipula haittaa, joten lähetä meille tarjouspyyntö tai soita numeroon 020 720 9080.

Maalämpöpumppu

Viessmannin maalämpöpumput ovat erittäin laadukkaita ja luotettavia. Maalämpöpumput soveltuvat uudisrakennuksiin sekä saneerauskohteisiin. Laitteet ovat kompaktin kokoisia ja sopivat myös pieniin tiloihin.

Viessmann maalämpöpumput ovat ensimmäinen valinta, kun halutaan yhdistää lämmityskustannuksissa säästäminen ympäristöystävälliseen lämmöntuotantoon.

Lämpöpumpun käyttämää energiaa on ympäristössä tarjolla rajoittamattomasti ja ilmaiseksi. Täysimittainen lämmitysjärjestelmä tarvitsee vain vähäisen määrän sähköä toimintaa ja pumppua varten, voidakseen hyödyntää tätä energiaa.

Viessmann Vitocal-maalämpöpumppujen ääniteknisesti optimoitu rakenne takaa hiljaisen käyttökokemuksen.

Pyydä tarjous

Viessmann Vitocal 222-G ja Vitocal 333-G

Kompakti lattialla seisova lämpöpumppu, joka vie vähän tilaa ja on erittäin hiljainen käyntiääni uuden äänenvaimennuskonseptin ansiosta.

Viessmann Vitocal 222-GViessmann Vitocal 333-G

 

Vitocal 222-G                                                         Vitocal 333-G

 

Viessmann Vitocal 200-G ja Vitocal 300-G

Vähäisen tilantarpeensa johdosta lämpöpumppu soveltuu erityisen hyvin ahtaisiin paikkoihin: Sen kom-paktiin koteloon on jo sijoitettu liuoskiertopumppu, lämmityspiirin pumppu sekä 3-tievaihtoventtiili.

Viessmann Vitocal 200-GViessmann Vitocal 300-G Inverter

 

Vitocal 200-G                                                                 Vitocal 300-G Inverter

 

Viessmann Vitocal 300-G ja Vitocal 350-G

Suunniteltu toimimaan erittäin tasaisesti ja on siksi yksi luokkansa hiljaisimmista maalämpöpumpuista. Suuriin yhden ja monen perheen taloihin. Hyödyntää tehokkaasti rakennuksen ympäristössä olevaa lämpöä.

Viessmann Vitocal 300-GViessmann Vitocal 350-G

 

Vitocal 300-G                                                                     Vitocal 350-G

Ilmavesilämpöpumppu

Myös lyhenteillä VILP ja IVLP tunnetut Ilma-vesilämpöpumpput ovat jo yksi yleisimmin käytetyistä lämpöpumpuista. Suosion taustalla ovat suhteellisen alhaiset investointikustannukset ja monipuoliset asennusvaihtoehdot.

Viessmann ilmavesilämpöpumpuissa on kaksi osaa, joissa on hiljainen käyntiääni, sisäyksikkö ja ilmaa johtava ulko-osa. Hankalia seinän läpi viemisiä ja ilmastointikanavien asentamista ei tarvita.

Ääni- ja tilavaatimuksilla on keskeinen asema ilma- ja vesilämpöpumpuissa. Viessmann split-lämpöpumpuissa nämä molemmat tekijät on otettu huomioon ja ne toteutuvat käytännössä optimaalisesti.

Pyydä tarjous

Split-ilmavesilämpöpumput

Viessmann Split-lämpöpumppu koostuu sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä, jossa ulkoyksikkö sisältää kaikki komponentit, jotka voivat aiheuttaa ääntä. Näitä ovat tuuletin, höyrystin ja kompressori.

Sisäyksikkö on siis kompakti ja se voidaan asentaa hyvin joustavasti taloon. Se sisältää vain lauhduttimen, kiertovesipumpun ja ohjaus- ja turvallisuustekniikan. Se on myös erittäin hiljainen, mikä ei johdu pelkästään jaosta, vaan myös yhteensovitetuista komponenteista ja harkitusta, äänioptimoidusta suunnittelusta.

Viessmann Vitocal 200-SViessmann Vitocal 222-S

Viessmann Vitocal 200-S                                         Viessmann Vitocal 222-S

Monoblock ilmavesilämpöpumput

Viessmann Monobloc-versiossa kaikki lämmön talteenoton kannalta tärkeät komponentit sijaitsevat lämpöpumpun sisällä. Koska sisä- ja ulkoyksikön väliset yhdysjohdot ovat vain vedellä täytettyjä, voidaan laitteet ottaa nopeasti ja helposti käyttöön. Järjestelmän asentamiseen ei tarvita kylmälupia. Järjestelmän käyntiääni on erittäin hiljainen, joten laite voidaan sijoittaa hyvin myös asuintiloihin.

Viessmann Vitocal 200-AViessmann Vitocal 222-A

Viessmann Vitocal 200-A                                        Viessmann Vitocal 222-A