Tiedote: Heatco Finland Oy ja AirExet Oy yhdistyvät

9.3.2022

Kuvassa vasemmalta oikealle Jari Kirsilä Heatcon toimitusjohtaja, Ari Herranen AirExetin toimitusjohtaja ja Tero Lahtinen Heatcon operatiivinen johtaja.

Heatco Finland Oy ja AirExet Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan, jossa Heatco Finland Oy ostaa AirExet Oy:n koko liiketoiminnan. Syntyvän kaupan myötä kahden menestyksekkään LVI-alan yrityksen ominaisuudet yhdistyivät 7.3.2022.

Liiketoimintojen yhdistyessä Heatco Finland Oy:n palvelukseen siirtyy kahdeksan LVI-suunnittelijaa. AirExet Oy:n Lahden toimipiste mahdollistaa Heatco Finland Oy:lle entistä paremmat mahdollisuudet LVI-suunnittelulle Lahden seudulla. Liiketoimintakaupan jälkeen Heatco Finland Oy:ssä työskentelee yhteensä 53 työntekijää kahdeksassa toimipisteessä ympäri Suomea.

”Heatco ja AirExet ovat tuttuja keskenään, joten tämä on luonnollinen jatkumo vuosien syventyneelle yhteistyöllemme. Meillä Heatcolla on vahva tahtotila jatkaa nykyistä kasvuamme, jota tämä toteutunut kauppa entisestään vahvistaa. AirExet tuo Heatcolle entistä enemmän asiantuntijuutta ja resursseja kasvuun. Tämän myötä Heatcolla LVIAS-suunnittelun liikevaihto kasvaa ja asiakaspohjamme laajenee. Tunnemme AirExetin yrityksenä erittäin hyvin ja tiedämme työntekijöiden erinomaisen ammattitaidon. On etuoikeus saada heidät työkavereiksemme ja osaksi työyhteisöämme”, toteaa Heatco Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Kirsilä.

”Yhdistyminen Heatcon kanssa mahdollistaa pääsyn osaksi nopeasti kasvavaa valtakunnallista yhtiötä. Heatcon laaja konsepti luo meille mahdollisuuden olla mukana muuttamassa LVI-toimialaa. AirExetin sekä Heatcon asiakkaat tulevat hyötymään yhdistymisen myötä entistä laajemmasta palvelutarjonnasta”, kommentoi Ari Herranen AirExet Oy:n toimitusjohtaja.

AirExet Oy

AirExet Oy on Lahdessa vuonna 2010 perustettu LVI-suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Vuosien tuomalla kokemuksella AirExet on tehnyt LVI-suunnitelmia omakotitaloista suuriinkin kohteisiin. AirExetin asiakkaita ovat LVI-urakoitsijat, isännöitsijät, taloyhtiöt, rakennusliikkeet, talotehtaat ja yksityiset omakotirakentajat.

 

Lisätiedot:

Heatco Finland Oy

Jari Kirsilä, Toimitusjohtaja

Puh. +358 44 720 9058

jari.kirsila@heatco.fi

 

AirExet Oy

Ari Herranen, Toimitusjohtaja

Puh. +358 400 165 989

ari.herranen@airexet.fi